NANATSU NO TAİZAİ (THE SEVEN DEADLY SİNS) ÜYESİ TİLKİ SİMGELİ AÇGÖZLÜLÜK GÜNAHI BAN KİMDİR?

!!! DİKKAT SPOİLER !!!


    Merhabalar, ben ANİME SAMA TR. Bu yazımda sizlere Nanatsu no Taizai yani Yedi Ölümcül Günah'tan "Ban" hakkında  bilgiler vereceğim. 




IRK: İnsan.

YAŞ: 34.

EN YAKINLARI: Meliodas, Elein, Zhivago.

KUTSAL HAZİNESİ: Kutsal Sopa Courechouse.

GÜÇ SEVİYESİ: 3200.

ÜNVAN: Tilki Simgeli Açgözlülük Günahı Ban.

BÜYÜ YETENEĞİ: Çalma.

TEMEL ÖZELLİK: Ölümsüzlük.




    Ban küçüklüğünde ailesi tarafından hırsızlık yapmaya zorlanır, eve para ve yemek getirmesini isterlerdi. Getirmeyince eşek sudan gelene kadar döverler daha sonra da kapı dışarı ederlerdi. Yine hırsızlık yaparken yakalanması sonucu hapishaneye düşer ve orada Zhivago adında adamla tanışır. İkisi beraber hapishaneden kaçar. Zhivago bir hırsızdır, Ban ise ondan çalmayı öğretmesini ister. Zhivago Ban'a çalmayı öğretir ama bir gün beraber iş yapmaya giderken önden giden Ban yakalanır ve onların yolları burada ayrılır.




    Aradan yıllar geçer, Ban büyür ve otuzlu yaşlarına varır. Bu sırada kendisine "Bandet Ban" yani "Haydut Ban" adını vermiştir. Küçüklüğünde babası olarak gördüğü Zhivago'nun bahsettiği Gençlik Pınarı adlı bir yer vardır. Burası Peri Kralı'nın Ormanı'nda yer alır ve Kutsal Bakire olarak biline bir muhafız tarafından korunmaktadır. Bu pınarın kaynağı bir kadehtir, Zhivago'nun anlattığına göre, "o kadehten bir damla içersen ömrün 10 yıl uzarmış, içiverirsen bir yudum 100 yıl uzarmış ömrün, tüm kadehi içersen oluverirmişsin ölümsüz". Yaşadığı hayattan bıkan Ban ölümsüzlük hayali kurup Peri Kralı'nın Ormanı'na gider, Gençlik Pınarı'nı bulur ve hiç beklemediği anda Kutsal Bakire olarak bilinen muhafız ile karşılaşır. 




    Yazımız şimdilik bu kadar devamını en yakın zamanda getireceğim. ANİME SAMA TR iyi okumalar diler.                                                                                              

Yorumlar